12 Ocak 2019 Cumartesi

WhatsApp’ın Android Sürümüne Sohbet Sabitleme Özelliği

WhatsApp’ın Android Sürümüne Sohbet Sabitleme Özelliği
WhatsApp genç çiftleri birbirine düşürecek yeni bir özelliğe daha imza atmasın. Mayıs ayının başında WhatsApp’ın Beta sürümünde görülen sohbetleri başa sabitleme (pin) özelliği, bugün Android kullanıcılarına güncelleme olarak sunuldu. Bunun anlamı ne demek biliyorsunuz, yakında başımızı yakan son görülme ve mavi tikten sonra başa tutturmadığımız için de çok fena çarşı pazar karışabilir. Pin’lenmiş veya başa tutturulmuş gönderiler sayesinde, istediğimiz WhatsApp kullanıcılarını sohbet bölümünün hep en üstünde tutabileceğiz.

Özellikle WhatsApp’ı aktif olarak kullanıyorsanız ve ekranı aşağıya yukarı sürükleme maratonundan sıkıldıysanız, WhatsApp’ın bu özelliği sizin için sevindirici olabilir. Sabitlenmiş sohbetler, başka konuşmalarda yeni mesajlar olsa bile sürekli en üstte yer alacak, böylece bizlerde sürekli olarak yazıştığımız kişileri listede iğne arar gibi aramaya gerek kalmadan elimizle koyduğumuz yerde bulabileceğiz.

WhatsApp’da Konuşma Nasıl Sabitlenir? 

Google Play Store üzerinden WhatsApp’ın en güncel sürümünü (2.17.190) yükleyin veya cihazınızdaki WhatsApp’ı en güncel sürüme güncelleyin. WhatsApp’a giriş yaptıktan sonra sabitlemek istediğiniz sohbete basılı tutun ve üst menüde çıkan seçeneklerden Pin işaretine tıklayın. Pin’i kaldırmak veya farklı Pin’ler ekleme için de yine aynı adımı tersine tekrar edebilirsiniz. WhatsApp’ın yeni güncellemesi şimdilik sadece Android cihazlar için sunuldu.

Kısa süre içerisinde güncellemenin iOS kullanıcılarına da sunulması bekleniyor. Bir iOS kullanıcısı olarak şahsen özelliğin bizim platform tarafına geç gelecek olmasına sevindim. WhatsApp’ın geç gelecek olan güncellemesi; en iyi arkadaşımı mı, yoksa kız arkadaşımı mı üste pinlemem gerektiği hakkında düşünmek için zaman tanımış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder