23 Şubat 2015 Pazartesi

Google Play Store Nasıl Kullanılır?

Google Play Store Nasıl Kullanılır? 

Mobil cihazlar için adını sıkça duyduğumuz Android işletim sistemi, hepinizin bildiği gibi Google’a ait. 2005 yılındasatıl almıştı Google bu servisi ve 9 yıldır aktif olarak çalışmakta. Android işletim sistemli telefon ve tabletler de ister istemez Google’a bağlı oluyorlar. Bunun en büyük kanıtı da Google’ın uygulama ve oyun servisi Google Play. İçinde barındırdığı binlerce oyun ve uygulama ile birçok servisi geçmekte.



Android cihazlarda Google Play’i indirmekte şart. Yoksa uygulama ve oyun yüklemeleriniz çok zaman alacaktır. Aynı zamanda da güvenlik sağlanamayacaktır. Google Play’i indirmek ve cihaza atmakta birkaç tıktan ibaret. Yani oldukça basit.

Google Play Store  Nasıl İndirilir? Birçok arkadaş cihazın fabrika çıkışında zaten Google Play yüklü geldiğini düşünebilir. Haksızda sayılmazlar ancak kullanıcı hataları, güncelleme hataları gibi çeşitli nedenlerden ötürü Google Play her zaman cihazlarda olmamakta. Bunun için bir arama motoruna girip, Google Play Apk dosyasını bulmalısınız. Dikkat edin, burada ilgili Apk dosyasını nereden indirdiğiniz çok önemli. Güvenli bir sağlayıcıdan indirmediyseniz hiç kurmayın daha iyi. Ardından da siteye bağlı indirme linkine tıklayarak Google Play’i indirebilirsiniz.

Google Play Store  Nasıl Kurulur? Uygulamayı Apk şekilde indirdiyseniz kurulumu manuel olarak yapmak zorundasınız. Bunun için bir bilgisayara sahip olmanızlazım. Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak Apk dosyasını cihaza aktarmalısınız. Ardından uygulama, anasayfada ikonu ile beraber gözükecektir. Uygulamaya tıklayarak da dakikalar içinde kurulumu yapabilirsiniz. Uygulama zaten adımları ile yönlendirecektir sizi. Google Play’i indirmek bu kadar basit işte. Ancak kurulum sizi biraz zorlayabilir ama bunu da uğraşarak çözebilirsiniz. Ardından binlerce oyun ve uygulamaya sadece bir tık uzaklıkta olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder